WandelFit met Ommetjes Tocht om de Noord!

Pak uw kans en schrijf u alsnog in voor Tocht om de Noord 2019.
Wandelen is één van de meest natuurlijke manieren om te (starten met) bewegen. Naast dat het gezellig is en je veel ziet, is het ook nog eens gezond. Als partner van Tocht om de Noord, organiseert Huis voor de Sport Groningen daarom in mei en juni 'Tocht om de Noord Ommetjes' ter voorbereiding op het wandelfestival van het jaar, dat plaats vindt op 28 en 29 september. Doet u mee?

Locatie Ommetjes
De Ommetjes vinden plaats in verschillende regio's. Per regio worden vier Ommetjes georganiseerd. Deze Ommetjes zijn ook voor de beginnende wandelaars interessant, zij moeten wel een uur kunnen doorlopen. U begeeft zich iedere keer door een ander stukje, verrassend Groningen. In ieder Ommetje wordt een ander wandelthema onder de aandacht gebracht.

Pronkjewailpad
Ook krijgt u een korte inleiding over het Pronkjewailpad. U wandelt minimaal één avond op het Pronkjewailpad en krijgt daarbij uitleg over de werkwijze van de app en website.

Kosten
De Ommetjes worden begeleid door gecertificeerde wandeltrainers. Voor slechts € 20,- (contant te voldoen bij aanvang 1e Ommetje) volgt u vier wandeltrainingen van één uur en krijgt u alsnog de kans om u in te schrijven voor de Tocht om de Noord. Voorwaarde voor de inschrijving is dat u in ieder geval met drie van de vier Ommetjes mee doet.

Aanmelden, via www.hvdsg.nl/ommetjes
Aanmelden voor de Tocht om de Noord Ommetjes kan tot 1 mei via onderstaand aanmeldformulier. De officiële inschrijving voor de Tocht om de Noord is al gesloten, dus op deze manier kunt u trainen en ook nog meedoen! Wees er snel bij, want vol=vol! Bij een te geringe deelname op bepaalde startlocaties zullen regio's worden samengevoegd.

'Adem de sfeer van het industriële erfgoed'
Honderden zeeschepen, tientallen scheepswerven, en tientallen karton- en zetmeelfabrieken. We spreken over de Groninger Veenkoloniën van de 19de eeuw. Veel is verdwenen, maar de sporen zijn er nog. Een tweedaagse wandeltocht langs en door oude fabrieken in Groningen die werden opgericht door tientallen ondernemers. Voor algemene informatie over Tocht om de Noord kijk op http://www.tochtomdenoord.nl/

Locatie "Ommetjes" maak hieronder uw keuze*

logo-tocht-om-de-noord-2019

Nieuws

Nieuwe TodN-Ommetjes

Meer nieuws

Links
Facebook

Eltjo Glazenburg