Polderwandeling, Historsche wandeling, Fontana

Fontana Bad Nieuweschans

In samenwerking met Fontana Resort Bad Nieuweschans organiseert Uw wandelcoach twee wandelingen door de Graanrepubliek van Frank Westerman. Tijdens deze wandelingen legt uw wandelcoach een koppeling met het boek "De Graanrepubliek" van Frank Westerman. Hieronder volgt per wandeling een korte beschrijving en kunt u doorklikken naar de volledige beschrijving van deze wandeling.

Een polderwandeling, maar dan anders

Houdt u van de ruimte, de stilte, de rust, het boerenleven en oude vestingstadje? Wandel dan mee door het grimmigste stukje Nederland! We wandelen door het vestingstadje Bad Nieuwesschans en door de Kroonpolder over smalle paadjes en bijna tussen de koeien. De wandeling is 11 km lang met een rustpauze in de keuken van een Heeren-boederij met koffie of thee en Groninger koek. Hierna wordt deze gerestaureerde boerderij bezichtigd. Een verslag van de polderwandeling kunt u hier lezen.

Historische wandeling, maar dan anders

Houdt u van de ruimte, de stilte, de rust en oude vestingstadje? Wandel dan mee door het grimmigste stukje Nederland! We wandelen door het vestingstadje Bad Nieuweschans en over het verdronken dorpje Houwingaham. De wandeling is 8 km lang met een rustpauze met koffie/thee in Glasblazerij Glasgalerie Oldambtglas.

Wilt u deelnemen aan de wandeling? Wilt u dit aangeven bij de receptie ?

Deelnemen aan mijn wandelingen is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.

oldambt-boerderij

Nieuws

Meer nieuws

Links
Facebook

Eltjo Glazenburg