Gratis wandelcoaching: zaterdag 29 juni 2013

Herberg de van Bommelhoeve te Vlagtwedde

Gratis wandelcoaching

In Herberg de van Bommelhoeve te Vlagtwedde, in het land van slingerende beken, bollende akkers en eenzame eiken, is er een programma. In deze regio ben ik als uw wandelcoach actief. Geïnteresseerden kunnen op zaterdag 29 juni gratis kennismaken met wandelcoaching. Ik bied gratis drie individuele wandelingen en één groepswandeling aan.

Het thema is Wandel & Vertel... en tijdens het wandelen kunnen in een goed gesprek verschillende onderwerpen aan de orde komen. Bijvoorbeeld: Loopt het even niet? Loop je vast? Loop je tegen de grenzen van je kunnen aan? Loop je jezelf voorbij? Loop je risico's die je niet meer overziet? Loop je ook graag in de natuur? Tijdens het wandelen is het heerlijk om het hoofd leeg te maken en alle emoties en gedachten op een rijtje te krijgen. Ook geven mensen zich veel meer bloot dan als je tegenover elkaar zit. Daardoor krijg ik de gelegenheid om door te vragen en zetten mensen hun gedachten op een rijtje. We bespreken echt niet alleen problemen, hoor. Ook talenten en mazzeltjes komen aan de orde. Het is voor mij belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten. Door hen te coachen en met hen te wandelen, gebeurt dat ook. Is dat niet geweldig?"

Programma:
De individuele wandelingen starten om 15.00 uur, 16.00 uur en 17.00 uur vanaf Herberg de van Bommelhoeve, Winselweg 5, 9541 VL Vlagtwedde (Groningen)
De groepswandeling start hier 's avonds om 18.00 uur. De lengte van deze groepswandeling is ongeveer 7 km en duurt tot ongeveer 19.45 uur. Daarna kunnen we onder het genot van een kopje koffie/thee napraten.

Aanmelden en informatie: Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel de eigen consumpties. Graag even aanmelden via: info@uwwandelcoach.nl of M:0615027999. Voor individuele coaching verplichte aanmelding!

Zie het volgende achtergrondartikel uit het Dagblad van het Noorden van 23 mei 2013.

Nieuws

Meer nieuws

Links
Facebook

Eltjo Glazenburg