Jubileumwandeling TeVoet

Vereniging TeVoet bestaat 20 jaar en organiseert 20 jubileumwandelingen in september en oktober.

Hiervoor organiseert Eltjo Glazenburg op 20 september 2014 vanuit Wellnessresort Fontana Bad Nieuweschans een begeleide wandeling door een deel van de Graanrepubliek van Frank Westerman.

We wandelen door het vestingstadje Bad Nieuweschans en komen in het bos op Houwingaham. Een bos aangeplant bovenop het verdronken dorpje Houwingaham. We zien de plekken waaronder de verdronken kerk en de steenhuizen uit de dertiende eeuw zich bevinden. Vervolgens wandelen we langs de grens met Duitsland en brengen een bezoek aan de Glasblazerij Glasgalerie Oldambtglas. Op de terugweg wandelen we wederom door het bos op Houwingaham en leggen de relatie met de Graanrepubliek van Frank Westerman.

De begeleide wandeling van 8 km begint om 10:00 uur en tegen 12:30 uur zijn we weer terug om te genieten van een lekkere kopje koffie/thee met Groninger koek in restaurant Waters of the World van Fontana. Er kunnen per groep maximaal 15 wandelaars mee.

De gidskosten zijn nihil, maar de consumpties in Oldambtglas en Fontana zijn voor eigen rekening. Hierna kunt u voor eigen rekening gebruik maken van de vele wellness-activiteiten van Fontana.

Bad Nieuweschans ligt aan Waddenwandelen, NAP-route en WandelenGroningen. Ook het Noaberpad start hier. Op de fiets is het Duits vissersdorpje Ditzum gemakkelijk te bereiken.

Aanmelden en informatie bij:
Eltjo Glazenburg
M: 06-15027999
www.uwwandelcoach.nl

Deelname is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.

Nieuws

Meer nieuws

Links
Facebook

Eltjo Glazenburg