Wandelend Netwerken?

Wandel door de Blauwestad en krijg inspiraties voor uw bedrijf

Uw Wandelcoach Eltjo Glazenburg organiseert, samen met de Open Coffee 't Oldambt, op donderdagochtend 12 september 2013 een groepswandeling in de Blauwestad. Vanuit het nieuwe Havenkwartier wandelen we door de natuur en zoeken met behulp van metaforen naar inspiraties voor ons bedrijf.
We starten om 09.30 uur van Brasserie Loef&Lij, Redersplein 8, 9685 AW Blauwestad voor een rustige wandeling van 3 km. We praten na onder het genot van een kopje koffie/thee. De kosten zijn € 6 voor drie comsupties.
Graag van te voren aanmelden via info@mijntoco.nl

Wandelend Netwerken in deBlauwestad

Het thema is Wandelend Netwerken en tijdens het wandelen kunnen in een goed gesprek verschillende vragen aan de orde komen. Bijvoorbeeld: Loopt het? Zoek jij ook naar inspiraties? Loop jij ook graag in de natuur voor ontspanning en inspiratie? We spiegelen ons aan de natuur en zoeken naar metaforen als antwoorden op onze vragen. Tijdens het wandelen is het heerlijk om het hoofd leeg te maken en alle emoties en gedachten op een rijtje te krijgen. Ook geven mensen zich veel meer bloot dan als je tegenover elkaar zit. Daardoor krijg ik de gelegenheid om door te vragen en zetten mensen hun gedachten op een rijtje. We bespreken echt niet alleen problemen, hoor. Ook talenten en mazzeltjes komen aan de orde. Het is voor mij belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten. Door hen te coachen en met hen te wandelen, gebeurt dat ook. Is dat niet geweldig?"

Nieuws

Meer nieuws

Links
Facebook

Eltjo Glazenburg