Eltjo Glazenburg

Als coach heb ik op verschillende gebieden ruime ervaring op gedaan. Zo was ik als ict-consultant steeds dienstbaar aan de gebruiker, immers hij moest met het systeem werken en presteren. Als docent coachte en stimuleerde ik de studenten tijdens hun projectopdrachten en scripties. Als wandelcoach maak ik tijd voor persoonlijke gesprekken met mijn wandelaars. Het coachen is mijn ding, waarin ik mij reeds vele jaren in bekwaam door verschillende opleidingen te volgen en literatuurstudie bij te houden.

Als werknemer ben ik werkzaam geweest is grote en kleine bedrijven, zowel in de profit als de non-profit. Van administrateur ben ik in de automatisering opgegroeid van programmeur tot consultant en docent bij Cap Gemini en Atos. Gedurende deze tijd heb ik vele opleidingen gevolgd op het gebied van informatiekunde, organisatiekunde en managementvaardigheden. Daarna heb ik gekozen voor het hbo-onderwijs. Aan de Hanzehogeschool Groningen ben ik docent, studieloopbaan-, stage- en afstudeer-begeleider geweest bij zowel de voltijd als de deeltijd. Bij het ISBW heb ik managementvaardigheden gedoceerd. Tevens werd ik bedrijfscoach, met eigen coachingmodel, door leiding te geven en mee te denken in bedrijven.

Mijn sportieve prestaties zijn gestart met het wedstrijdzwemmen met daarnaast waterpolo en dit laatste heb ik tot mijn 60ste jaar volgehouden. Daarnaast heb ik jarenlang aan hardlopen, recreatief wielrennen en triatlons gedaan. Ook in de bergen voel ik mij happy door te wandelen, bergbeklimmen en skiën. De laatste jaren is sportief wandelen meer op de voorgrond gekomen.

Mijn unieke kenmerken zijn pragmatisch, betrokken, bevlogen, empatisch, beschouwend,kritisch, resultaatgericht, intermediair en oplossingsgericht.

Eltjo Glazenburg

Nieuws

Meer nieuws

Links
Facebook

Eltjo Glazenburg